La Oficina Técnica de Subvenciones, es una marca comercial de la Empresa Pymeralia S.L. El dominio www.oficinatecnicadesubvenciones.es, es propiedad de nuestra empresa Pymeralia S.L.

Política de privadesa

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, us informem que la present pàgina web és propietat de PYMERALIA S.L., d’ara endavant també el prestador, domiciliada al C/ SANT IDRE 180 ESC C ENTRESOL 4 43540 S.C. DE LA RÀPITA. 43540 SANT CARLES DE LA RÀPITA (TARRAGONA), amb CIF: B97600688, Telèfon: 977744087 i email hola@pymeralia.com.

PYMERALIA SL, com a responsable d’aquest lloc web i de conformitat amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDGDD) i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), té implementades totes les mesures de seguretat, d’índole tècnica i organitzatives per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

A efectes del que preveu la LOPDGDD, PYMERALIA S.L. us informa que les dades que voluntàriament ens esteu facilitant seran incorporades als nostres sistemes d’informació per realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web; Les operacions previstes per realitzar els tractaments són les següents: respondre les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’Usuari; fer les prestacions de serveis i/o productes contractats o subscrits per l’Usuari; realitzar totes aquelles activitats pròpies de PYMERALIA S.L. pel present avís legal ressenyades i remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

El firmante garantiza la veracidad de los datos aportados y se compromete a comunicar cualquier cambio que se produzca en los mismos.

El prestamista, mediante asterisco (*) en las casillas correspondientes del formulario de contacto, informa de esta obligatoriedad al Usuario, indicando qué datos son necesarios. Mediante la indicación e introducción de los datos, el Usuario otorga el consentimiento inequívoco a PYMERALIA S.L. para que proceda al tratamiento de los datos facilitados en pro de los fines citados.

El no facilitar los datos personales solicitados o no aceptar la presente política de protección de datos supone la imposibilidad de suscribir, registrar o recibir información de los productos y servicios del prestador.

De conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el prestamista está cumpliendo con todas las disposiciones de las normativas RGPD y LOPDGDD para el tratamiento de los datos personales de su responsabilidad, y manifiestamente con los principios descritos en el art . 5 del RGPD y el art. 4 de la LOPD, por los que son tratados de forma lícita, leal y transparente en relación con el interesado y adecuadas, pertinentes y limitados a lo necesario en relación con los fines para los que son tratados.

El RESPONSABLE garantiza que ha implementado políticas técnicas y organizativas apropiadas para aplicar las medidas de seguridad establecidas por el RGPD y la LOPDGDD para proteger los derechos y libertades de los Usuarios.

De acuerdo con estas normativas, pues, le informamos que tiene derecho a solicitar el acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y la limitación y oposición a su tratamiento dirigiéndose a la C/ SANT IDRE 180 ESC C ENTRESUELO 4 43540 SC DE LA RÁPITA. 43540 SAN CARLOS DE LA RÁPITA (TARRAGONA), enviando un correo electrónico a hola@pymeralia.com indicando como Asunto: “LOPD, Derechos ARCO”, adjuntando fotocopia de su DNI o cualquier medio análogo en derecho, tal y como indica la ley. Tiene derecho a retirar el consentimiento dado en cualquier momento. La retirada del consentimiento no afectará a la licitud del tratamiento efectuado antes de la retirada del consentimiento. También tiene derecho a presentar una reclamación ante la autoridad de control si considera que pueden haberse visto vulnerados sus derechos en relación a la protección de sus datos (agpd.es).

CONFIDENCIALITAT I CESSIÓ DE DADES A TERCERS

Les dades que ens faciliti es tractaran de manera confidencial. El prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el robatori, el tractament o l’accés no autoritzat, d’acord amb l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades. Així mateix, es garanteix també que el tractament i registre en fitxers, programes, sistemes o equips, locals i centres compleixen els requisits i les condicions d’integritat i seguretat establertes a la normativa vigent.

PYMERALIA S.L. no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. Això no obstant, en cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés per a aquesta cessió. L’entitat responsable de la base de dades, així com els que intervinguin en qualsevol fase del tractament i/o les entitats a què se’ls hagi comunicat -en tot cas sempre amb la corresponent autorització atorgada per l’usuari-, estan obligades a observar el secret professional i l’adopció dels nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries al seu abast per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant, en la mesura del possible, accessos no autoritzats, modificacions il·lícites, sostraccions i /o la pèrdua de les dades.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament automatitzat per PYMERALIA S.L. en la forma i per als fins indicats a la present Política de Protecció de Dades Personals.

A través d’aquesta política de privadesa us informem que les fotografies que estiguin penjades a la web són propietat de PYMERALIA SL, incloent les dels menors, en les quals, per a la seva obtenció, s’ha obtingut el consentiment previ dels pares, tutors o representants legals mitjançant la signatura dels formularis realitzats a aquest efecte. No obstant això, els pares, tutors o representants dels menors, com a titulars de l’exercici dels drets d’aquests, i sempre amb el requeriment formal previ per escrit, poden indicar la negativa a l’ús de la imatge del menor; en aquest cas, la imatge es mostrarà pixelada.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

El usuario es el único responsable de la veracidad y corrección de los datos que remita a PYMERALIA S.L., exonerando a prestador de cualquier responsabilidad al respecto. Los usuarios garantizan y responden, en cualquier caso, de la exactitud, vigencia y autenticidad de los datos personales facilitados, comprometiéndose a mantenerlos debidamente actualizados. El usuario acepta proporcionar información completa y correcta en el formulario de registro o suscripción.